Dagbesteding

Onze dagbesteding, soms ook dagopvang genoemd, wordt vanuit onze locatie in Amby vorm gegeven. Een plek waar verschillende cliënten samen komen. De een met een zorgvraag, de ander omdat de structuur thuis weg valt of omdat naasten in de zorg ontlast willen worden.  Alle ouderen wonen (vaak) nog  zelfstandig thuis en kunnen gedurende de dag ondersteuning/verzorging gebruiken.

Dagopvang / Dagbesteding in de regio Maastricht-Heuvelland .

We vinden het belangrijk dat u sociale contacten kunt opdoen gedurende de dag. Er wordt samen gegeten, een praatje gemaakt en een kop koffie gedronken. In de middag vinden er verschillende activiteiten plaats die aangepast zijn aan een thema/seizoen. Dit kan zijn een actieve wandeling (aangepast aan niveau) tot aan het ophalen van herinneringen samen van vroeger. Bij de dagbesteding werken we met een bepaalde structuur en bespreken we uw wensen/behoeften en hulpvragen. Op basis hiervan zullen de activiteiten aansluiten op uw wensen/behoeften en het plan van aanpak.

De dagbesteding vindt momenteel van dinsdag tot en met vrijdag plaats. Per indicatie is het mogelijk om begeleid vervoer vanuit Talent in te zetten. Indien u hiervoor meer informatie wilt, kunnen we vrijblijvend met u mee kijken.

Voor wie? Voor ouderen die graag sociale contacten willen opdoen.

Voor iedereen in de regio Maastricht-Heuvelland, die graag sociale contacten wilt op doen, maar mogelijk ook aan andere hulpvragen wilt werken.

Heeft u interesse in de dagbesteding? Heeft u aanvullende vragen? Of wilt u vrijblijvend een gesprek om te kijken of de wensen en behoeften aansluit bij de dagbesteding van Talent Ouderenzorg Maastricht? Dan kunt u een mail sturen naar het algemene mailadres of bel ons gerust op ons algemene nummer. 

Neem vrijblijvend contact met ons op