Stage Ouderenzorg Maastricht

Voor verschillende opleidingen biedt Ouderenzorg Maastricht mogelijkheden om ervaring op te doen binnen onze organisatie. Dit geldt in het bijzonder voor de opleidingen in de gezondheidszorg. Volg jij een opleiding tot helpende, verzorgende IG of verpleegkundige (niveau 4 en niveau 5), maar ook hebben wij regelmatig plekken vrij voor leerlingen die een opleiding volgen als MMZ’er of de combiopleiding begeleider specifieke doelgroepen/Verzorgende IG, dan stuur gerust je motivatiebrief en CV door.  Studeer je bijvoorbeeld Communicatie, Personeel & Arbeid, Rechten, ICT of Bedrijfskunde? Dan ben je ook van harte welkom. Maastricht Ouderenzorg is onderdeel van TALENT, we hebben regelmatig mogelijkheden voor studenten die een opleiding binnen de gezondheidszorg volgen.

Ben je enthousiast geworden over stagelopen bij Ouderenzorg Maastricht?

Regelmatig zijn er bij diverse afdelingen mogelijkheden, daarom vragen we je om een motivatiebrief en cv te sturen naar stagebureau@talentonline.nl. Maak in je motivatiebrief duidelijk waarom je juist bij Ouderenzorg Maastricht aan de slag wilt en wat je kunt bijdragen in jouw vak- en interessegebied. Daarnaast vragen we tevens om aan te geven in welke periode je stage zou willen lopen. Je motivatiebrief en cv zullen besproken worden met de leidinggevende van de afdeling waar je past en dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord van ons of er een stage mogelijkheid voor je beschikbaar is.

Vragen aan de afdeling P&O?

Heb jij recent gereageerd op een vacature en heb je vragen over je sollicitatie? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met Anouk Rutten, via peno@talentonline.nl