Thuiszorg

Bent u op zoek naar gepaste en kwalitatieve persoonsgerichte verzorging, zoekt u professionele zorg op medisch vlak waarbij de wensen en behoefte van elk individu op een respectvolle wijze centraal staan? Dan zou Ouderenzorg Maastricht graag iets voor u willen betekenen.

Langer in uw eigen huis wonen, door de juiste thuiszorg!

Uw thuis, een vertrouwde plek waar u al een hele tijd woont, dat is ook de plek waar u zo lang mogelijk wilt blijven wonen. Door ondersteuning bij de persoonlijke verzorging (hygiënisch/medisch) kunnen we dit ook samen realiseren. U kunt bij ons terecht voor langdurige, alsook kortdurende (thuis)zorg.
Ouderenzorg Maastricht biedt op een oplossingsgerichte manier thuiszorg bij u thuis. Wij werken met een klein team, waardoor u al snel onze medewerkers leert kennen en er altijd een herkenbaar en vertrouwd gezicht voor de deur staat.  

Voor wie? Voor ouderen in de regio Maastricht-Heuvelland.

Thuiszorg is voor iedereen toegankelijk, waarbij wij ons richten op de regio Maastricht-Heuvelland . Het maakt hierin niet uit of de zorg voor korte of langere duur is. Onze medewerkers bieden de hulp, zorg en aandacht die bij uw situatie past en die overeenkomt met de gemaakte afspraken. Woont u buiten de regio Maastricht-Heuvelland en kiest u toch bewust voor de zorg van Talent? Neem dan gerust contact op, want ook buiten deze regio bieden wij zorg op maat en kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

De thuiszorg kunt u aanvragen bij onze (wijk)verpleegkundige. 

Neem vrijblijvend contact met ons op